Welkom, Gasten
Gebruikersnaam: Wachtwoord: Onthoud mij

Onderwerp: Lees dit eerst voordat u zich registreerd!

Lees dit eerst voordat u zich registreerd! 09 feb 2016 13:16 #1

  • Mod.2
  • Mod.2's Profielfoto
  • Offline
  • Administrator
  • Berichten: 9
  • Karma: 0
Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen. Er hoeft je niet onder eigen naam te worden geregistreerd.
Dit is een openbaar forum waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen. Het is ook mogelijk dat berichten vindbaar worden middels zoekmachines.

Mocht u contact willen opnemen met het AV wat betreft specifieke of persoonlijke zaken, gebruik dan het contactformulier.
Er zal niet altijd inhoudelijk gereageerd worden op alle posts op het forum.

Per persoon mag er één account worden gemaakt.

Leden moeten berichten plaatsen op een manier die respectvol is voor andere forumgebruikers. Schelden op andere leden wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing of indien nodig uitsluiten als deelnemer.

Leden dienen zich niet als moderators te gedragen. Als leden iets opmerken dat in strijd is met dit document, dan zijn ze welkom om de moderators hierop te attenderen. Gebruik hiervoor de knop "Rapporteren aan moderator". Ga niet zelf op dergelijke berichten reageren. Leden die zich gedragen als moderators kunnen een waarschuwing krijgen.

Berichten moeten in een passend forum worden geplaatst. Lees de forumomschrijvingen voordat een bericht wordt geplaatst.

Leden moeten een passende, beschrijvende en inhoudelijke titel gebruiken bij het plaatsen van een nieuw onderwerp. Voorbeelden van slechte titels zijn: "Help!", "Was is dit?", “Vraagje”, etc.

Bij het reageren moeten leden bij de inhoud van het onderwerp blijven of een nieuw onderwerp starten. Dit betekent niet dat er niet terloops wat off-topic opmerkingen kunnen worden geplaatst, maar zorg er voor dat het originele onderwerp niet helemaal verandert. Forumonderwerpen dwalen soms af, wanneer dat gebeurt, is het een goede gewoonte om een nieuw onderwerp aan te maken.

Reclame omwille van commerciële belangen is niet toegestaan in berichten, bijlagen, onderschrift en avatar; niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren.

Bepalen wat beschouwd wordt als onfatsoenlijk, vulgair, ongepast of anderszins niet voldoen aan deze forumregels, zoals beschreven in deze punten, is aan de moderators en niet aan de gebruikers.
Discussie gesloten.
Moderators: Mod.2